• Share on Twitter
  • Share on Facebook

Nieuw op Learning Live: L&D door de ogen van top-L&D’ers

buzz

Hoe maakt u van 2013 een succes? Welke L&D-trends mag u niet missen? Vanaf volgende week leest u het hier, op Learning Live, in een gloednieuwe rubriek.

In de nieuwe rubriek ‘L&D door de ogen van…’ leest u vanaf volgende week de visie van de meest ervaren stemmen uit L&D-land, voor u aan de tand gevoeld door Learning Live. Elke 2 weken opnieuw. De uitdagingen waar zij voor staan? De upcoming trends? Hier verneemt u het.

Voor we onze experten en hun visie op 2013 op u loslaten, grijpen we nog even terug naar 2012, het jaar waarin steeds meer L&D’ers de kracht van sociale media ontdekten. Een trend die zich in 2013 zonder twijfel zal doorzetten. Blended learning zit immers in de lift, bleek vorig jaar al uit de Kluwer Learning Indicator.

Alvast één tip voor onze nieuwe rubriek echt start: wie sociale media zegt, zegt hashtags. Deze verwijzingen zijn een handig hulpmiddel voor wie informatie zoekt via de sociale media.

Bent u van plan om dit jaar de sociale media te integreren in uw opleidingsaanpak? Wijs uw medewerkers dan op het belang van deze micro-registers. Ze maken het delen van kennis een stuk efficiënter.

We hebben voor u alvast de hashtags opgelijst die L&D-professionals het vaakst gebruikten in 2012. Herkent u deze? #NWOW #gamification #GenY #talent #sociallearning #mlearning #yammer

 

 

Volgende week in ‘L&D door de ogen van…’:
Katrien Bolsens, verantwoordelijk voor Training & Development bij TriFinance.

 

 

Reacties

Post een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.